تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
شهرآهن

شهرآهن

وبلاگ فروش آهن آلات

تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۱۷

تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۱۷

انجمن جهانی فولاد گزارش تولید و فولاد خام جهان در سال ۲۰۱۷ را منتشر کرد که براساس این گزارش تولید فولاد خام جهان با ۵.۶ درصد رشد از یک میلیارد و ۵۸۷ میلیون و ۲۵۱ هزار تن به یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون و ۷۲۳ هزار تن رسید.

چین همچنان بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان است که تولید را با ۵.۷ درصد رشد از ۷۸۶ میلیون و ۸۸۰ هزار تن به ۸۳۱ میلیون و ۷۳۰ هزار تن رساند.

همچنین در جدول ذیل مقایسه تولید فولاد چین با سایر کشورها آمده است که نشان از نقش مهم این کشور در صنعت فولاد جهان دارد.

بعد از چین ، ژاپن دومین فولادساز بزرگ جهان است که در سال گذشت به تولید ۱۰۴ میلیون و ۹۳۰ هزار تن فولاد رسید. تولید فولاد این کشور ۰.۱ درصد رشد داشت.

هند سومین فولادساز بزرگ جهان در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۱۰۱ میلیون و ۳۷۱ هزار تن فولاد خام تولید کرد که ۶.۲ درصد رشد نسبت به سال ۲۰۱۶ داشت.

آمریکا چهارمین فولادساز برتر دنیا با ۴ درصد رشد به تولید ۸۱ میلیون و ۶۴۰ هزار تن رسید.

روسیه پنجمین فولادساز برتر دنیا با ۱.۳ درصد رشد به تولید ۷۱ میلیون و ۳۴۰ هزار تن رسید و کره جنوبی با تولید ۷۱ میلیون و ۱۸۰ هزار تن فولاد خام به عنوان ششمین فولادساز بزرگ دنیا شناخته شد که رشد تولید آن نیز ۳.۸ درصد بود.

در نمودار ذیل سهم سایر کشورها را در تولید جهانی فولاد مشاهده می فرمایید.

همچنین در جدول ذیل تولید فولاد در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال گذشته نشان داده شده است. همانطور که مشاهده می شود تقریبا تمام کشورها رشد مثبت را تجربه کرده اند.

ایران نیز در سال ۲۰۱۷ تولید را با ۲۱.۴ درصد رشد از ۱۷ میلیوون و ۸۹۵ هزار تن در سال ۲۰۱۶ به ۲۱ میلیون و ۷۲۶ هزار تن رساند که همین مسئله سبب ارتقا یک پله ای رتبه کشور از چهاردهمین در سال ۲۰۱۶ به سیزدهمین درسال ۲۰۱۷ بود.

 

تهیه و تنظیم مهندس علی خالقی

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 28 مهر 1397ساعت 14:21 توسط شهرآهن | تعداد بازديد : 30 | |

میلگرد

 میلگرد

میلگرد آجدار فلزی می باشد که در صنایع ساختمان سازی و ساخت سازه های بتنی و آرماتورهای فولادی در بتن برای بهبود سطح مقاومت کششی آن مورد استفاده قرار می گیرد. نوع فولادی که در بتن آرمه برای بهبود مقاومت بتن استفاده می شود میلگرد می باشد. که به آن فولاد میلگرد نیز گفته می شود . تولید میلگرد در کشورهای مختلف مطابق با استانداردهای خاص آن کشور می باشد. هر استاندارد خواص منحصر به فردی را برای میلگرد ایجاد می کند. در ایران نیز عمده میلگرد که به وسیله ذوب آهن اصفهان تولید می شود. مطابق با استانداردهای کشور روسیه می باشد. استاندارد کشور روسیه برای تولید محصولات فولادی به سه استاندارد با نام و نوع های : فولاد A-1، فولاد A-2 و فولاد A-3 تقسیم می شود. فولاد A-1 که از نوع فولاد صاف (میلگرد ساده) می باشد. مقاومت تسلیم و مقاومت کششی برابر با 2400 و 3600 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع می‌باشد. نوع فولاد A-2 از نوع آجدار می باشد که در بازار نیز با نام میلگرد آجدار شناخته می شود. مقاومت تسلیمی آن 3400 و مقاومت کششی 5000 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع می باشد نوع سوم که با نام فولاد A-3 نیز شناخته می شود نیز از نوع آجدار می باشد. که میزان مقاومت تسلیم آن برابر 4000 و مقاومت کششی آن برابر 6000 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع می باشد. علاوه بر آن نیز استانداردی که برای تولید قطرهای مختلف میلگرد در کارخانجات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد متفاوت می باشد. در کارخانه ذوب آهن اصفهان ، با توجه به استاندارد روس ها میلگرد تا قطر 40 میلیمتر تولید خواهد شد.

برای اطلاع از قیمت روز میلگرد آجدار , قیمت جدید میلگرد , قیمت روز میلگرددر بازار به فروشگاه اینترنتی شهرآهن مراجعه نمایید.

میلگرد

عموما برای تقویت بتن و سازه‌های سنگی در تحمل نیروهای کششی ، از میله‌های فولادی استفاده می‌شود. بتن به صورت ذاتی برای تحمل نیروهای فشاری استحکام دارد، اما نیروهای کششی می‌توانند باعث شکستن آن بشوند. میلگردها به عنوان یک عامل تقویت‌کننده‌ی بتن از سال ۱۹۶۸ به شکل استاندارد تولید و استفاده می‌شوند، هرچند انواع مسطحی از میله‌های تقویتی هم وجود دارند که بیشتر برای تقویت سطوح افقی بتنی از جمله مسیر بزرگراه‌ها و اجزای پل‌ها به کار برده می‌شوند.

سازه‌های سنگی و دیواره‌های ملاتی مشخصاتی تقریبا شبیه به بتن دارند و در تحمل تنش‌های کششی نسبتا ضعیف هستند. برخی قطعات استاندارد سنگی مانند بلوک‌ها و آجرها طوری طراحی شده‌اند که در آن‌ها حفره‌های مخصوصی برای قرارگیری میلگردهای تقویتی تعبیه شده است. اگرچه برای تقویت استحکام کششی بتن می‌توان از هر ماده‌ای با استحکام کششی بالا به عنوان عامل تقویت‌کننده استفاده کرد، اما فولاد و بتن وجه اشتراک خاصی دارند که این باعث استفاده‌ی بیشتر از فولاد برای ساخت میلگردهای تقویتی شده است. این وجه مشترک ضریب انبساط دمایی است و نزدیک بودن مقدار آن برای فولاد و بتن باعث می‌شود در شرایط دمایی مختلف، تغییر طول‌های یکسان مانع از بروز تنش‌های اضافی درونی در ساختار بتن شود و به این شیوه از تخریب زودهنگام بتن جلوگیری می‌شود.

میلگرد آجدار

آجدار کردن میلگرد با هدف بهبود چسبندگی میان بتن و فولاد تقویتی صورت می‌گیرد. طرح آج روی میلگرد مشخصات معینی ندارد، اما فضای میان برآمدگی‌ها و ارتفاع آج‌ها باید مطابق استانداردهای مربوط باشد. آج‌های ساخته شده روی بدنه‌ی میلگردهای فولادی اغلب با ایجاد سطح اصطکاک کافی، امکان چسبندگی فولاد و بتن را فراهم می‌کنند، اما همچنان این احتمال وجود دارد که با اعمال نیرویی که به اندازه‌ی کافی قوی باشد، از جای خود خارج شوند. این اتفاق اغلب در موقع تخریب ساختمان رخ می‌دهد. برای پیشگیری از بروز این مشکل، میلگردها را در عمق زیاد در ساختار بتن جاسازی می‌کنند و یا اینکه انتهای آن‌ها را خم می‌کنند تا تا با ایجاد شکل قلاب‌مانند درون بتن قفل شوند و از جای خود حرکت نکنند. میلگردهای فولادی که از فولاد پرداخت‌نشده ساخته می‌شوند بیشتر در معرض زنگ زدن قرار دارند. زنگ‌خوردگی میلگرد باعث اعمال فشار درونی مضاعف به بتن می‌شود که در نهایت می‌تواند با ایجاد ترک منجر به تخریب ساختار بتن شود. این مشکل به خصوص در مناطقی که نزدیک به آب‌های شور قرار دارند، یا در ساختمان پل‌هایی که در مناطق سردسیر هستند و در فصل زمستان روی سطح آن‌ها نمک پاشیده می شود و یا کاربردهای دریایی اهمیت بیشتری دارد. برای غلبه بر این مشکل، از میلگردهای فولادی ضد زنگ یا میلگردهای با روکش اپوکسی استفاده می‌شود که هرچند هزینه‌ی بیشتری در بر دارند، اما طول عمر پروژه را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهند. همچنین در مناطقی که احتمال زنگ زدن میلگرد بیشتر است، ممکن است از میلگردهای فولادی کامپوزیتی تقویت‌شده با فیبرهای پلیمری استفاده گردد.

 
موضوع :
برچسب ها : میلگرد,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 10 مهر 1397ساعت 13:25 توسط شهرآهن | تعداد بازديد : 12 | |

ورق گالوانیزه

 ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه در واقع ورق روغنی است که با استفاده از روش های متنوع پوشش دهی، پوشش گالوانیزه بدان افزوده می شود. پوشش گالوانیزه در واقع پوششی از ورق روی است که در فرآیند خوردگی فدای ورق پایه شده و اجازه نمی دهد آن خورده شود. ورق های گالوانیزه از ضخامت 18/ 0 میل تا 5 میلیمتر در کارخانجات مختلف تولید می گردد. برای اطلاع از قیمت ورق گالوانیزهقیمت ورق گالوانیزه رنگی , قیمت ورق گالوانیزه شیروانی , وزن ورق گالوانیزه به فروشگاه شهرآهن مراجعه نمایید.

 

یکی از روش‌های محافظت از خوردگی گالوانیک است که توسط پوشاندن فلز مادر توسط لایه‌ای از فلز محافظ ( که معمولا فلز روی است) انجام می شود. در این حالت پوشش خورده شده و فلز مادر محافظت می‌شود. این فرآیند نوع خاصی از حفاظت گالوانیکی است. میزان مقاومت پوشش گالوانیزه متناسب با ضخامت آن است. این روش یکی از اقتصادی‌ترین روش‌های محافظت فولادها در محیط‌های خورنده است

galva.jpg

روش های متفاوتی برای گالوانیزه نمودن فولاد و ورق های فلزی وجود دارد، از بهترین و اقتصادی ترین روش های گالوانیزه نمودن ورقهای آهنی، غوطه وری ورق آهنی در حوضچه مذاب است

میزان پوشش گالوانیزه (ضخامت روی ) بر روی ورق ها و سایر مقاطع فولادی متفاوت می باشد. میزان پوشش گالوانیزه ورق ها بر اساس جرم پوشش فلز روی (ZN) آنها تعیین می گردد. که می تواند از ۱۰۰ تا ۳۵۰ گرم بر متر مربع باشد

از نظر ظاهری نیز ورق گالوانیزه به سه نوع ورق گالوانیزه بدون گل، ورق گالوانیزه گل ریز و ورق گالوانیزه گل درشت تقسیم بندی می شود. تفاوت این سه دسته ورق گالوانیزه در شکل گیری کریستال (گل) گالوانیزه بر روی ورق است که شکل گیری کریستال ها بسته به سرعت سرد نمودن ورق و میزان روی بکار رفته در فرآیند گالوانیزاسیون متفاوت خواهد بود

مصارف ورق گالوانیزه بیشتر در مواردی است که ورق در معرض رطوبت قرار داشته و امکان خوردگی و زنگ زدن ورق وجود دارد. مثلا در پوشش سقف های شیروانی، گلخانه ها و پوشش های بیرونی ساختمان ها بیشتر از این ورق ها استفاده می شود.

لیست قیمت ورق گالوانیزه را در فروشگاه شهر آهن مشاهدده کنید.

ورق گالوانیزه از ضخامت ۰/۱۸ میل تا ۶ میل در بازار موجود می باشد.

ورق گالوانیزه موجود در بازار در دو دسته کلی قابل تقسیم بندی می باشد

. ورق گالوانیزه داخلی که توسط کارخانجات

ورق گالوانیزه فولاد مبارکه

ورق گالوانیزه کاشان

ورق گالوانیزه هفت الماس

ورق گالوانیزه سمنان

ورق گالوانیزه شهرکرد

ورق گالوانیزه اشتهارد

ورق گالوانیزه سروش

ورق گالوانیزه وارداتی که توسط کارخانجات خارجی تولید شده و به کشور وارد می گردد، شامل

ورق گالوانیزه جین دال هند

ورق گالوانیزه ایثار هند

ورق گالوانیزه بوشان هند

ورق گالوانیزه امارات

ورق گالوانیزه چین

ورق گالوانیزه قزاق

ورق گالوانیزه اکراین

ورق گالوانیزه بلژیک

 
موضوع :
برچسب ها : ورق گالوانیزه,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 10 مهر 1397ساعت 13:23 توسط شهرآهن | تعداد بازديد : 10 | |

تیرآهن

 تیرآهن و انواع آن

تیرآهن از مهمترین نوع پروفیل های ساختمان به شمار می رود به همین خاطر است که خرید تیر آهن نیز مهم تلقی می شود. تیر آهن به دو صورت معمولی است که با علامت اختصاری I ویا NP نوشته شده و تیر آهن بال پهن نیز با علامت H و یا IPB نوشته می شود که ارتفاع و بال آن مساوی می باشد. تیر آهن نوع اول معمولی بوده ارتفاعی معادل 80 تا 600 میلی متر دارد که البته این نوع تیر آهن بیشتر عرضه می شود ومورد استفاده ی عموم قرار می گیرد.

وزن تیرآهن

موارد استفاده ی این نوع تیر آهن در ستون ها، خرپا ها، نعل درگاه ها، بیم ها، پوشش سقف ها و پل های لانه زنبوری است. خرید تیر آهن مهم است چرا که تیرآهن از مهم ‌ترین پروفیل های ساختمانی است که اغلب در پروژه‌های صنعتی هم کاربرد دارد. در هنگام خرید تیر آهن دقت کنید که تیر آهن به سه صورت تیر آهن IPE (استاندارد اروپا و ایران)، تیر آهن INP (استاندارد چین و روسیه) و همچنین تیرآهن IPB (بال پهن) یافت می‌شود. تیر آهن IPE و INP ارتفاعی معادل 80–600 میلی متر و تیرآهن IPB ارتفاعی برابر با 100–1000 میلی متر دارد. تیر آهن معمولی و البته استاندارد I شکل در ایران موجود می باشد. این تیر آهن بر طبق استانداردهای اروپا تولید شده و ضخامت بال آن ثابت می باشد.

 beams.jpg

قیمت تیرآهن 

برای اطلاع از وزن تیرآهن , قیمت تیرآهن اصفهان کارخانه , قیمت تیرآهن اهواز , قیمت تیرآهن در تبریز , قیمت تیرآهن دست دوم , انواع تیرآهن , قیمت تیرآهن بناب به فروشگاه اینترنتی شهرآهن مراجعه نمایید.

 

تیرآهن چیست ؟

تیرآهن اساسی ترین پروفیل ساختمانی است که بعضا در پروژه های صنعتی نیز کاربرد دارد.

خرید تیرآهن به سه صورت یافت می شود:

1. تیرآهن IPE (استاندارد اروپا و ایران)

2. تیرآهن INP (استاندارد چین و روسیه)

3. تیرآهن IPB (بال پهن)

تیرآهن IPE و INP به ارتفاع 80-600 میلیمتر و تیرآهن IPB به ارتفاع 100-1000 میلیمتر تولید می شود. کاربرد تیرآهن در ساختمان به صورت ستون، خرپا، نعل درگاه، تیر در پوشش سقف ها و پل های لانه زنبوری استفاده می شود.

تیرآهن IPE

این تیرآهن معمولی و استاندارد I شکل در ایران وجود دارد. این تیرآهن طبق استاندارد اروپا تولید می شود و ضخامت بال آن ثابت است.

 
موضوع :
برچسب ها : تیرآهن,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 10 مهر 1397ساعت 13:23 توسط شهرآهن | تعداد بازديد : 74 | |


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد